Loading...

TESTIS UNUS TESTIS NULLUS, ONE WITNESS IS NO WITNESS

OVER EmergTest

Losseni Keita is een technische testtool specialist met veel testervaring. Van het bedenken tot het automatiseren van de testgevallen. Hij denkt mee met de designers en stakeholders om de juiste kwaliteit te behalen.
Losseni heeft bij verschillende werkgevers in diverse rollen gefunctioneerd, zoals Systeembeheerder en Ontwikkelaar. Zijn ervaring en kennis maakt het mogelijk om Losseni in verschillende omgevingen breed in te zetten. Als een ware teamplayer is hij graag betrokken bij het gehele ontwikkelproces en ondersteunt hij het ontwikkelteam waar nodig. Naast het automatiseren van functionele regressietesten, heeft hij ruime kennis van het testen van Webservices. Hij beheerst verschillende testtools, die zowel voor de back-end als front-end geschikt zijn en heeft ervaring met het automatiseren in verschillende testsituaties zoals de smoketest, conversies, (data)migraties, het draaien van batches, testuitvoer van de webservices en de GUI.
Losseni past al jaren de nieuwste methodieken en testtechnieken toe. Hij is Tmap en ISTQB certified. In Agile projecten, het samenwerken met anderen in een vroeg stadium en het bereiken van collectieve resultaten vindt hij belangrijk.